Так маю. На мою думку потрібен орден який був би суто бойовою нагородою, моє бачення цієї нагороди таке:
1. Назва. Орден Архистратиг Михаїл, він є покровителем воїнства, і символізує бородьбу добра зі злом, і є широко шанованим в Україні.
2. Ступені. Орден має бути багатоступінчатий, для того, щоб не виникала потреба нагороджувати за ті самі заслуги іншими нагородами. Має бути 4 степені, нижча ділиться на 4 класи (для рядових і мол. командирів), 3-я на два класи, 2 і 1 в одному класі (для офіцерів). Також при ордені має бути медаль "за хоробрість" в кількох степенях. Чому я пропоную диференціювати орден на солдацькі і офіцерські стпепені поясню нижче.
3. Дизайн. На мою думку за основу слід взяти форму хреста як у орденів Я. Мудрого і "За заслуги". Чому саме таку форму тому, що вважаю ці ордени найбільш вдалими, не пам'ятаю щоб подібна форма хреста використовувалась в інших державах, також в такому випадку з'явиться концепція фонми українських нагород, як наприклад рівносторонній хрест асоціюється з Росією, а тефтонський з Німеччиною і т.д. Хрест покривати білою емаллю, сам образ архангела можна теж малювати емалями, або виконати в металі як в Ярославі Мудрому чи Княгині Ользі. Лицарська ступінь без емалі, по аналогії з георгіївським хрестом. 4-3 класи - срібло, 2-1 - позолочене срібло, 1-3 з бантом. 3-я ступінь(офіцер) 2-й клас на колодці, срібло, 1-й на колодці з бантом, позолочене срібло. 2-а ступінь шийний хрест (позолота), 1-а шийний з зіркою (позолота).
4. Статут. Чітко формулюються критерії для нагородження, наприклад збив літак, знищив танк і т.д. Ну і пільги які тягне за собою кавалерство. В такому напрямку пропоную працювати.