Леонід Краморенко написав:Тепер стосовно ймовірної дати затвердження - 2005р. Дозвольте з Вами тут не погодитись. Сам малюнок доволі примітивний (в графічному розумінні), зараз такі спрощені фігури рідко малюють, на герби тулять все що тільки можна і не можна. Якби це було в 2005-му, то при сучасному рівні бюрократії рішення про затвердження збереглось, і Вам би його спокійнісінько надали. Більш того, опублікували б на http://www.belogorodka.info/. А так його не надають, бо герб був прийнятий значно раніше - можливо у 1980-му на 1000-ліття с.Білогородка - або його просто не зберегли з тих часів, або там затверджено щось інше. Про те, що герб вже існував на початку 90-х у вигляді в'їздного знаку сказано в статті Б.Шулевського. Автора статті він не задовольняв з якихось причин, можливо він бажав бачити такий варіант герба.
Щодо дати, то я лише десь натрапив в інтернеті на дату - 2003 рік. Та й колега з Києва розповідав, що прийняли його лише десь після 2000 р. Герб на радянський зовсім не виглядає, тоді взагалі на рівні сіл ніхто гербів не затверджував, перший сільський герб прийняли лише десь 1989 р.
Стосовно надання копій рішень, то у мене вже довгий список сіл, яким я розробив символи, вони їх затвердили, але копій рішень досі не надіслали. То що тут говорити про "чужі" герби. Я деяким сільрадам висилав уже по 4-5 листів-нагадувань, але так жодної відповіді від них не дістав. Так само із цими Борщагівками, Забір'ями та ін. Десь на 10 моїх письмових запитів приходить 1-2 відповіді. Мені це вже надоїло й за останні 2 роки я фактично перестав це робити.
Про колір треба таки вияснити в сільській раді, бо в них має бути й прапор - ніби малиновий, із гербом у центрі.
Ще одне - я забув написати вчора - за рекомендаціями УГТ для сіл, які мали давніше статус міста, рекомендується давати міську корону, але червону. Як приклад див.: Герб села Білки.