ABG написав:... і Стефан....
по життю не маю нічого спільного з генеалогією, просто вивчаю свій родовід, відповідно не знаю ряду елементарних, для когось речей. в даному випадку, не знав про те ,що у Львівсьому архіві виставленя ці оцифровані метрики...
про наявнясть ,як таких знав. та робив спрооби вирватись туди,в читальний зал..на сайті був не раз..але якось не попав туди куди тре. аж, після того,як Ви вказали на те саме місце, і за пару хвилин,знайшли запис, допер , що це вже десь виставлено..
і ось качаю тепер звідти...але чомусь ,сьогоді, деякі метрики не загружаються...можливо проблеми з нетом,як не у мене , то на сервері архіву..
стосовно Степана, і його брата(брат Василь)то на Степана вийшов ще рік тому, по непрямих доказах(записах), та вписав його в родовід...але були великі сумніви, останнім часом, на користь Василя. також орієнтовний рік його народження, вирахував невірно. через "не того Луку"...
плюс там різні прізвища дружини , при однаковому імені, зараз получаються.не виключено вуличне прізвище, думаю розберусь.
що ще хотів-би запитати.-чи є десь плани /схеми сіл з вказаними номерами будинків,за різні періоди?.як от метрики,скажімо.?
просто будівлі на нашому дворі,вказані ще на картах фон Міга, рід великий,з різних частин села. то є бажання розуміти всю картину "міграцій".
також є часті шлюби де брат та сестра перехресно одружувалися , на інших браті на сестрі. той-же самий внук Стпана,Андрій, одружений на Марії..а його сестра замужем за братом Марії.зрозуміло,що ключовим ,в таких шлюбах, була земля. то також виникає запитання по поземельних,чи як там правильно, записах, чи книгах.чи такі існують в природі?
був-би дуже вдячний.якби вказали , в якому напрямку копати