Політична партія "Наші"

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Політична партія "Наші"

Повідомлення ABG » 20 жовтня 2015, 23:42

Політична партія "Перемога"

Дата реєстрації і номер свідоцтва: 19.02.2015 р. № 273-п.п.
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Політична партія "Перемога"

Повідомлення ABG » 21 жовтня 2015, 10:21

В Україні продають політичні партії від $17 тисяч за штуку
4 Червня 2015
Партія "Перемога" доступна за 17 тис, і це ми ще не торгувалися.
Партію "Перемога" з шістьма членами, зареєстровану в лютому, виставили на продаж. Є варіант придбати і політсилу постарше – для участі у місцевих виборах
Вчора на сайті OLX в розділі "Продаж бізнесу" опублікували оголошення: "Продаю нову політичну партію". Продавці пропонують за 17 тис у.о. партію, зареєстровану 19 лютого 2015-го, у річницю трагічних подій на Майдані.
"Продаю нову політичну партію. Дата створення: 19 лютого 2015. Нейтральна назва і програма партії. Обласних організацій немає, але можна зареєструвати за додаткову вартість. Ціна 17000 у.о. Також є можливість придбати партію 2014 року, що підходить під місцеві вибори, а також з готовими осередками. Телефонуйте, відповімо на питання по даній пропозиції", – йдеться в тексті оголошення.
Зацікавившись вигідною пропозицією, кореспондент зателефонувала за вказаним телефоном. Дівчина Ольга з приємним голосом люб'язно розповіла всі подробиці про товар:
"Назва партії – "Перемога". Вона без регіональних представництв. Так ми їх і не робили, тому що у кожного покупця є свої переваги по областям (по набору своїх кадрів – Авт.). Через це низька ціна ($17 тис! – авт.).
Якщо з партійними осередками, відразу скачок йде до близько $50 тис. Якщо потрібна допомога в перереєстрації, можемо допомогти. Це у нас коштує $2 тис, займає 2-3 місяці. Якщо потрібно допомогти з представництвами (у регіонах – Авт.) – $150 за представництво".
Дівчина Ольга надіслала нам відскановані копії обкладинки статуту і програми партії "Перемога" з печатками реєстрації в Мін'юсті. "Сегодня" перевірила: на сайті "Єдиного реєстру громадських формувань" дійсно є партія під назвою "Перемога", зареєстрована 19 лютого 2015. У складі партії шість чоловік: голова партії, його перший заступник, просто заступник, голова Контрольно-ревізійної комісії та два члени Контрольно-ревізійної комісії.
Примітно, що задекларована мета виставленої на продаж партії – сприяння волевиявленню громадян та будівництва правової держави. Після революції Переваги, напередодні місцевих виборів в Україні 25 жовтня, такі оголошення виглядають абсурдно. Поки влада з екранів телевізорів розповідає про реформи, на місцях, фактично триває торгівля портфелями. До речі, інсталяційний з'їзд партії, як випливає з отриманих нами документів, пройшов 2 червня 2014 року – у проміжку між президентськими виборами і інавгурацією Порошенко.
"Сегодня" поцікавилася у народного депутата від "Народного фронту", кандидата юридичних наук Леоніда Ємця, наскільки законні такі оголошення про продаж партій, і що потрібно робити, щоб це припинилося.
"Це давня практика, яка існує не один десяток років. Більша частина, якщо не 90% з чимось зареєстрованих в Україні партій, були створені саме для продажу.
Капіталізують їх теж відповідним чином: вони повинні мати регіональні представництва, щоб майбутній покупець не мав з цим проблем. Хоча є й такі, які існують тільки на папері. І насправді, після перевірки, вони підлягають ліквідації. Є й такі, які мають представництва на місцях. Від цього, теоретично, залежить їх вартість. Я не продавав і не купував партії, тому не знаю, скільки вони там коштують. Але про те, що таке існує, знаю", – сказав нам Леонід Ємець.
За його словами, сам факт купівлі-продажу партії – абсурдний, оскільки партія – організація, яка покликана забезпечити інтереси суспільства через представництво в певних органах влади.
"Тому говорити про те, що її хтось може купувати/продавати – абсурд. Ви не знайдете ніде (в законах – Авт.) Офіційної юридичної можливості за допомогою підписання договорів здійснити купівлю-продаж партії, сплати податків тощо Але це не заважає передати конверт з документами з рук в руки, а з іншого – валізу грошей. Тому юридично – це не продаж", – розповів нам нардеп.
На питання про те, чи можна звернутися в правоохоронні органи із заявою про те, що хтось хоче продати-купити партію і винуватця притягнуть до відповідальності Леонід Ємець відповів: "Звернутися можна. Але стане відомо про це, тільки коли відбудеться повна фіксація самого факту. І те, йтиметься не про купівлю-продаж партії, а про те, що були сплачені податки, оформлений договір купівлі-продажу. Найгіршим для цієї партії буде публічне висвітлення такого факту і людей, які за цим стояли".

http://ukr.segodnya.ua/politics/pnews/k ... 20922.html
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Політична партія "Наші"

Повідомлення ABG » 09 лютого 2019, 19:20

Проросійська політична партія в Україні, створена 21 вересня 2018 р.
Партію було зареєстровано 19.02.2015 р. під назвою «ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ „ПЕРЕМОГА“».
10 лютого 2017 р. назву партії було змінено на «Сила народу».
2 серпня 2018 р. назву було змінено на «Український формат».
21 вересня 2018 р. назву партії змінено на «Наші».
Нова назва: Політична партія "Наші"
Лідер партії - Євген Мураєв.
https://opendatabot.ua/c/39660969

наші.png
наші.png (2.55 Кб) Переглянуто 5320 разів
NashiParty.jpg
NashiParty.jpg (7.5 Кб) Переглянуто 5320 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Політична партія "Наші"

Повідомлення ABG » 18 червня 2022, 08:43

Восьмий апеляційний суд Львова 14 червня 2022 р. задовільнив позовні вимоги Міністерства юстиції України та заборонив діяльність політичної партії "Наші".

Див. також.
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей