Лого Миргорода

Емблеми меморіальних, ювілейних і інших заходів, лого міст і територій

Лого Миргорода

Повідомлення ABG » 03 грудня 2016, 00:20

Для позитивного іміджу міста
2012-12-12
Визначено переможців конкурсу «Бренд міста Миргорода». Нагадаємо, відповідний проект ініціювала міська влада з метою формування позитивного іміджу міста-курорта. Над створенням візуальної ідентифікації упродовж кількох місяців працювали творчі особистості. Переможців визначили на підсумковому засіданні конкурсного комітету.
За словами секретаря конкурсного комітету Лариси Педченко, 15 авторів подали на розгляд журі 35 робіт. У творчому змаганні взяли участь фотохудожники, дизайнери, викладачі та студенти художньо-промислового коледжу ім. М. Гоголя Полтавського НТУ ім. Ю.Кондратюка, творчі жителі та справжні патріоти Миргорода. Тому кожен з малюнків мав шанс отримати перемогу. До фінальної частини конкурсу дійшли 6 малюнків. Потім шляхом анонімного голосування відібрали п’ять робіт. За умовами конкурсу, буде один переможець і чотири премії. Переможець та лауреати отримають грошові винагороди. За кількістю голосів журі, переможні місця розподілили так:
Переможець конкурсу:
Зображення
Автор - Гринь Олександр Дмитрович

Опис бренду (легенда): представницький символ міста Миру орієнтований на універсальне поєднання його історичного минулого, сьогодення та перспектив, як міста-курорту європейського рівня. У логотипі реалізована унікальність назви міста, яка втілює одвічне прагнення людей до миру – МИР город, місто Миру. Буквені зображення назви стилізовані під струмені джерела, які символізують унікальність та цілющі властивості всесвітньовідомої Миргородської мінеральної води. Золотаво-жовта стрічка та блакитний колір напису позначають місцезнаходження та приналежність міста до української держави. Слов’янські, кириличні написи логотипу та слогана, які символізують древність міста, підкріплені зображенням елемента тримача герба міста Миргорода - короною стилізованою під зображення тризубцевої вежі. Це свідчить про славне минуле одного з найбільших полків реєстрового козацтва України та підтвердження Магдебурзького права вільного європейського міста із затвердженням герба та атрибутів Миргорода польським королем Стефаном Баторієм ще в 1576 році. У варіанті для зображень великих розмірів центральний струмінь джерела до того ж містить зображення атрибутів герба міста Миргорода: золотого хреста та срібної восьмипроменевої зірки. У той же час, корона над центральним струменем стилізованого джерела вдало підкреслює статус Королеви мінеральних вод - Миргородської.
Слоган бренду: «МІСТО МИРУ І ЗДОРОВ’Я» також відображений слов’янськими кириличними символами і вказує на призначення Миргорода від древніх часів, як місця укладення мирових угод і в давні часи, і в майбутньому, а також міста, яке дарує здоров’я – всесвітньовідомого міста-курорту. Слоган у всіх варіантах бренду відтворений у вигляді чаші, яка символізує і чашу, яку наші предки пили на підтвердження мирової угоди, і чашу мінеральної води, яку тепер відпочиваючі курорту п’ють на здоров’я. У варіантах зображень бренду середніх та великих розмірів слоган відтворено символами блакитного кольору на золотаво-жовтій стрічці, яка символізує золоту підкову на щастя, яку своєю течією утворює річка Хорол на території міста-курорту.
Таким чином, пропонований логотип та слоган мають універсальні властивості. При вдалому естетичному оформленні мають максимальне інформаційне та символічне наповнення, до того ж можуть повноцінно використовуватися окремо.
Лауреати другої премії:

image002.jpg
image002.jpg (12.81 Кб) Переглянуто 6913 разів

Автор - Посух Юрій Михайлович

2-leschenko.jpg
2-leschenko.jpg (9.66 Кб) Переглянуто 6913 разів

Автор - Лещенко Віталій Петрович

Лауреати третьої премії:

image003.jpg
image003.jpg (15.58 Кб) Переглянуто 6913 разів

Автор - Басарьова Марина Олександрівна

image004.jpg
image004.jpg (21.1 Кб) Переглянуто 6913 разів

Автор - Ковган Володимир Сергійович
Остаточний вердикт майбутньому бренду міста винесуть депутати на черговій сесії міської. На пленарному засіданні вони затвердять або відхилять візуальну ідентифікацію Миргорода. Диплом, медаль та 500 гривень переможцю конкурсу урочисто вручать на церемонії нагородження міського рейтингу популярності «Людина року – 2012».

http://myrgorod.pl.ua/news/dlja-pozytyv ... dzhu-mista
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Лого Миргорода

Повідомлення ABG » 03 грудня 2016, 00:22

Бренд міста

image001.jpg
image001.jpg (20.76 Кб) Переглянуто 6913 разів

Затверджений рішенням двадцять восьмої сесії міської ради шостого скликання від 25 грудня 2012 року.
У логотипі реалізована унікальність назви міста, яка втілює одвічне прагнення людей до миру – МИР город, місто Миру. Буквені зображення назви стилізовані під струмені джерела, які символізують унікальність та цілющі властивості всесвітньовідомої Миргородської мінеральної води. Золотаво-жовта стрічка та блакитний колір напису позначають приналежність міста до української держави.
Слоган бренду: «МІСТО МИРУ І ЗДОРОВ’Я» вказує на призначення Миргорода, як місця укладення мирових угод і в давні часи, і в майбутньому, а також міста, яке дарує здоров’я – всесвітньовідомого міста-курорту.

http://myrgorod.pl.ua/page/pro-misto/symvolika-mista
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Лого Миргорода

Повідомлення В.Б. » 05 грудня 2016, 00:00

говорити щось про цей "бренд міста" українською мовою було б образливо для неї. А російською це називається "уродіна".
В.Б.
 
Повідомлення: 53
З нами з: 24 вересня 2010, 15:47

Re: Лого Миргорода

Повідомлення TheDarkMax2 » 05 грудня 2016, 15:40

Ну, тема фонтанування очевидна.

36665.png
36665.png (12.74 Кб) Переглянуто 6899 разів
Tej wojny nikt za nas nie wygra! ©

З моїх снів утичеш над ранок, терпка як аґрус, солодка як біз.
Хочу снить чорні локи сплута́ні, фіалкові очі мокрі від сліз.
Аватар користувача
TheDarkMax2
 
Повідомлення: 1134
З нами з: 30 квітня 2014, 01:26
Звідки: Україна, Харків


Повернутись в Емблематика різних заходів, лого міст і територій

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей