Політична партія "Молода Україна"

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Політична партія "Молода Україна"

Повідомлення ABG » 20 грудня 2009, 19:29

Символи партії (прапор з емблемою) на: http://mu.org.ua/symbolism.asp

З’їзд нової партії під назвою "Молода Україна" відбувся 16 квітня 1999 року. В його роботі взяли участь делегати від 20 областей України та міста Києва. На з’їзді прийняли Статут та Програму партії, Головою партії був обраний Доній Олександр Сергійович, першим Заступником і головою Секретаріату – Сивачок Олександр Миколайович.
9 липня 1999 року партія була зареєстрована Міністерством юстиції України і отримала свідоцтво про реєстрацію № 1197.
Приєднані файли
MolUa2.jpg
MolUa2.jpg (5.31 Кб) Переглянуто 6470 разів
moloda_U.gif
moloda_U.gif (8.32 Кб) Переглянуто 6489 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Політична партія "Молода Україна"

Повідомлення ABG » 05 квітня 2010, 09:43

Опис давнішої символіки партії (тепер відміненої)

Прапор Політичної партії "Молода Україна" являє собою прямокутне полотнище жовтого кольору (стандартна палітра), на якому в центрі зображена емблема партії. Співвідношення ширини прапора до його довжини 2:3. Співвідношення розмірів емблеми до довжини прапору 1:2.
Зворотний бік прапора є дзеркальним відображенням лицьового боку.

Розпізнавальний знак (емблема) Політичної партії "Молода Україна" являє собою стилізоване зображення поєднаного образу сонця і соняшника. В центрі емблеми розміщений білий овал, окреслений синьою смугою (стандартна палітра). В середині овалу зображені маленькі прямокутники синього кольору (стандартна палітра). В правій частині овалу міститься напис "партія" – літери синього кольору (стандартна палітра), виконані шрифтом Freeset.
Співвідношення висоти літер до діаметра овалу 1:15
Овал оточений пелюстками (кількістю 8 шт.). Пелюстки є жовтими (стандартна палітра), обведеними із зовнішнього боку синьою смугою. Кожна пелюстка прикрашена трьома рисками синього кольору (стандартна палітра). Співвідношення висоти пелюстки до діаметра овалу 2,5:6
На передньому плані зображена широка смуга жовтого кольору (стандартна палітра), завернута з обох боків. Вздовж смуги міститься напис "Молода Україна" – літери синього кольору (стандартна палітра), виконані шрифтом Parsec.
Співвідношення літери "У" до інших літер 5:1 Співвідношення літери "М" до інших літер 2. Співвідношення ширини смуги до діаметра овалу 3. Співвідношення довжини смуги до діаметру овалу 5,5:9,5
Асиметричність емблеми зумовлена особливостями відхилення зображення від горизонтальної площини на сім градусів, від вертикальної площини на вісім градусів.
Приєднані файли
MolUkr.jpg
MolUkr.jpg (18.86 Кб) Переглянуто 6470 разів
MolUkr2.jpg
MolUkr2.jpg (9.47 Кб) Переглянуто 6470 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 5 гостей