Можливо, але є певний досвід на висловлення  такої думки. Тим більше, що думка формувалася під впливом не останніх людей, в т.ч.і в геральдиці
Тоді прошу імена - в студію.

romansekretar написав:Можливо, але є певний досвід на висловлення такої думки. Тим більше, що думка формувалася під впливом не останніх людей, в т.ч.і в геральдиці
Тоді прошу імена - в студію.
 "Я артист больших и малых академических театров. А фамилия моя... Фамилия моя слишком известная, чтобы я вам её называл!" (с)
  "Я артист больших и малых академических театров. А фамилия моя... Фамилия моя слишком известная, чтобы я вам её называл!" (с)  

Mykola Chmyr написав:Еней написав:Медалі за поранення і для військовополонених мають бути державними, люди відстоювали інтереси країни, а не міністерства і заслуговують державних нагород за це, а не відомчих.
По-перше, на користь відомчого статусу таких медалей свідчить іноземний досвід.
По-друге, поранення чи полон це ще не подвиг, який треба відмічати на державному рівні.

TheDarkMax2 написав:То чому колір не кривавий? Бо в США "Пурпурове Серце"?
 Цей колір у геральдиці та вексилології десь так і передають (пригадую прапор Латвії та старий прапор Грузії).
 Цей колір у геральдиці та вексилології десь так і передають (пригадую прапор Латвії та старий прапор Грузії).
Владислав написав:Так це ж і є пурпуровий!

TheDarkMax2 написав:Владислав написав:Так це ж і є пурпуровий!
Де логіка цієї відповіді? Я питаю, ЧОМУ пурпуровий. У нагороди УНР у вигнанні був звичайний червоний колір. Чим поганий червоний колір? На нього немає табу в геральдиці.
 Пробачте за флуд.
 Пробачте за флуд.
TheDarkMax2 написав:Владислав написав:Так це ж і є пурпуровий!
У нагороди УНР у вигнанні був звичайний червоний колір. Чим поганий червоний колір?
 А де ви там побачили червоний? В описі Семотюка там стрічка "з широкою темномалиновою смужкою посеред чорного тла", тож ваше обурення взагалі незрозуміле.
  А де ви там побачили червоний? В описі Семотюка там стрічка "з широкою темномалиновою смужкою посеред чорного тла", тож ваше обурення взагалі незрозуміле.

TheDarkMax2 написав:Я бачив таке фото. Ну, можливо, то воно так пожовкло.

ABG написав:На засідання Комісії державних нагород та геральдики при Президентові України 26 квітня 2017 р. планується винести питання:
- Про відомчу заохочувальну відзнаку Міністерства оборони України "За жертву крові в боях за волю України".
Якщо буде схвалена, то деталі подамо у відповідній темі підфоруму Військова символіка / Нагородні та інші нагрудні знаки.

TheDarkMax2 написав:Ну, велике питання, що для людини темно-малиновий колір. Для мене на картинці Владислава не темно-малиновий, а фіолетовий. В ньому недостатньо червоної барви. Для мене темно-малиновий це Maroon (#800000).

Повернутись в Заохочувальні відзнаки Міністерства оборони України (від 2022)
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість