Політична партія "25"

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Політична партія "25"

Повідомлення ABG » 17 червня 2010, 11:02

Політична партія "Вітчизна"
Опис символіки
Емблема політичної партії "Вітчизна", що далі за текстом іменується партією, є зображення фігури Св. Георгія (Юрія) Переможця на коні у колі. У верхній частині кола, на голубому тлі, надпис золотими буквами – політична партія ВІТЧИЗНА.
Центр кола - білого кольору з сонячними променями, що розходяться радіально від центру. На цьому тлі зображена фігура Св. Георгія (Юрія) Переможця на коні синього кольору, розвернутого у праву сторону від спостерігача.
Зовнішні і внутрішні обрамлення кола – золотого кольору. Зображення фігури Св. Георгія (Юрія) Переможця на коні синього кольору – символізує торжество Добра над Злом, боротьбу за справедливість, захист людей.
Св. Георгій (Юрій) Переможець традиційно є Небесним Покровителем воїнів – захисників Вітчизни, символом мужності, доблесті, честі і відданості ідеї. Білий колір на Емблемі - це колір Небесної Покровительки України Пресвятої Богородиці і Діви Марії. Він символізує благородство і шляхетність намірів в служінні Вітчизні.
Голубий колір у сполученні з золотим є кольорами Національного Прапор України, якому служать члени політичної партії Вітчизна.
Прапор політичної партії "Вітчизна", далі за текстом іменується Партією, являє собою прямокутник у в співвідношенні сторін 1 х 1,5.
Прапор білого кольору, в центрі якого стилізоване зображення сонця з радіальними променями яскраво жовтого кольору.
У центрі прапору розміщена фігура Св. Георгія (Юрія) Переможця на коні синього кольору розвернутого у праву сторону від спостерігача.
Білий колір на Прапорі – це колір Небесної Покровительки України Пресвятої Богородиці і Діви Марії. Він символізує благородство і шляхетність намірів в служінні Вітчизні.
Промені, символізують надію, добробут, тепло, радість, довголіття, безпеку, Св. Георгій (Юрій) Переможець традиційно є Небесним Покровителем воїнів захисників Вітчизни, символом мужності, доблесті, честі і відданості ідеї. Всі зображення на прапорі двосторонні.

Vitchyzna_1.jpg
Vitchyzna_1.jpg (16.45 Кб) Переглянуто 5192 разів
Vitchyzna_2.jpg
Vitchyzna_2.jpg (22.94 Кб) Переглянуто 5192 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Політична партія "Вітчизна"

Повідомлення ABG » 05 червня 2021, 16:15

Нова назва з 13.09.2019: Політична партія «25»
https://opendatabot.ua/c/26059509
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей