Політична партія "Партія правозахисту"

Емблеми, лого та прапори політичних партій, блоків та організацій

Політична партія "Партія правозахисту"

Повідомлення ABG » 17 червня 2010, 12:05

"Партія Правозахисту" (Нова назва – Політична партія "Партія правозахисту")
Опис символіки
По центру Партійного знаку партії відображено корону.
Під короною велика буква "Д" українського алфавіту символізує "Добро", яке відтворює запатентований державою структурний механізм партії. Відображену корону і символ "Добра" розділяє тонка смуга, рівновіддалена від них. Мале коло, яким обрамовані зазначені символи, символізує весь соціальний спектр України. Велике коло, символізує весь політичний спектр України. Між малим і великим колом рівновеликими буквами зазначено господаря — "Партія Правозахисту", а внизу розміщується багато кінцева сніжинка. На прапорі партії знак відображається жовтим кольором. У всіх інших випадках може бути за іншими кольорами.
Прапор являє собою горизонтально розташоване трьохколірне полотнище з співвідношеннями висоти до довжини як 1 : 1,9. Полотнище складається із трьох горизонтально розташованих смуг. Верхня смуга — блакитного кольору і займає 0,45 висоти полотнища. Символізує небо. Середня смуга — малинового кольору і займає 0,10 висоти полотнища. Символізує козацький хист. Нижня смуга — жовтого кольору і займає 0,45 висоти полотнища. Символізує дозріле поле. У верхній смузі прапора з лівої сторони на 0,8 її ширини і тільки з однієї сторони розташовано партійний знак. По центру партійного знаку партії відображено корону. Під короною знаходиться велика буква українського алфавіту "Д", яка символізує "Добро". Відображену корону і символ "Добра" розділяє тонка смуга, рівновіддалена від них. Мале коло символізує весь соціальний спектр України. Велике коло — весь політичний спектр України. Між великим і малим колом рівновеликими буквами зазначено назву партії — "Партія Правозахисту", а внизу багато кінцева сніжинка. Наверху смуги після партійного знаку по горизонталі рівновеликими буквами розташовано девіз партії: "Рівні права – рівні можливості!". Партійний знак та девіз відображено жовтим кольором. Прапор кріпиться до держака, як про це показано на схемі.


PPravozax.jpg
PPravozax.jpg (10.19 Кб) Переглянуто 6092 разів
PPravozax2.jpg
PPravozax2.jpg (9.4 Кб) Переглянуто 6092 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12721
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Політична партія "Партія правозахисту"

Повідомлення ABG » 26 листопада 2011, 17:16

Анульовано свідоцтва п’яти партій
24.11.2011
Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позови Міністерства юстиції та анулював реєстраційне свідоцтво політичної партії.
Свідоцтво анульовано на підставі того, що партія не висувала своїх кандидатів на пост Президента України у 2004, 2010 роках, кандидатів у народні депутати України на чергових виборах до Верховної Ради України у 2002, 2006 роках та на позачергових виборах 2007 року.
Міністр нагадав, що стаття 24 Закону "Про політичні партії в Україні" визначає, що у разі невисування політичною партією своїх кандидатів по виборах Президента України та виборах народних депутатів України протягом десяти років орган, який зареєстрував політичну партію, має звернутися до суду з поданням про анулювання реєстраційного свідоцтва.
http://www.minjust.gov.ua/0/37660)

Дата анулювання свідоцтва: 03.08.2011
Документ-підстава анулювання: Постанова суду від 03.08.2011, справа № 2а-8349/11/2670, документ видав: Окружний адміністративний суд міста Києва
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12721
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Емблематика політичних партій і блоків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей

cron