Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО України

Заохочувальні відзнаки Міністерства оборони України, інші нагороди та нагрудні знаки

Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО України

Повідомлення ABG » 14 січня 2010, 21:18

Відомчі нагороди Головного управління розвідки Міністерства оборони України на http://gur.mil.gov.ua/content/awards.html:

Заохочувальною відзнакою “Зірка Слави” нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України Головного управління розвідки Міністерства оборони України та підпорядкованих йому частин, які мають конкретні особисті досягнення у виконанні завдань розвідувальної діяльності, проявили при цьому самовідданість і стійкість, та за багаторічну бездоганну службу.

HURzirka1.jpg
HURzirka1.jpg (10.55 Кб) Переглянуто 19844 разів
HURzirka2.jpg
HURzirka2.jpg (9.35 Кб) Переглянуто 19844 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО Україн

Повідомлення ABG » 14 січня 2010, 21:20

Заохочувальною відзнакою “За мужність при виконанні спецзавдань” нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України Головного управління розвідки Міністерства оборони України та підпорядкованих йому частин за особисту мужність і відвагу, самовідданість і стійкість, виявленні при виконанні спеціальних завдань.

Заохочувальною відзнакою “Почесна відзнака” нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, працівники органів державної влади, а також інщі громадяни України, іноземці, особи без громадянства за участь або сприяння у вирішенні завдань розвідувальної діяльності, за заслуги перед Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

HURmuznist.jpg
HURmuznist.jpg (15.63 Кб) Переглянуто 19843 разів
HURpochesna.jpg
HURpochesna.jpg (19.58 Кб) Переглянуто 19843 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО Україн

Повідомлення ABG » 14 січня 2010, 21:23

Заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України - медаллю “За сприяння воєнній розвідці України” нагороджуються військовослужбовці і працівники Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, працівники органів державної влади, а також інші громадяни України, іноземці, особи без громадянства за особистий внесок у справу реформування, розвитку та забезпечення життєдіяльності структур воєнної розвідки України, сумлінне і бездоганне виконання військового (службового) обов’язку, за участь або сприяння у вирішенні завдань розвідувальної діяльності та інші заслуги перед Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Медаль “За сприяння воєнній розвідці України” має два ступені: медаль “За сприяння воєнній розвідці України” І ступеня; медаль “За сприяння воєнній розвідці України” ІІ ступеня. Вищим ступенем медалі є І ступінь.

HURspriyanya1.jpg
HURspriyanya1.jpg (21.93 Кб) Переглянуто 19843 разів
HURspriyanya2.jpg
HURspriyanya2.jpg (21.63 Кб) Переглянуто 19843 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО Україн

Повідомлення ABG » 14 січня 2010, 21:25

Заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України - медаллю “15 років воєнної розвідки України” нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, а також інші особи з нагоди 15-ї річниці воєнної розвідки України за особистий внесок у справу реформування, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, сумлінне і бездоганне виконання військового (службового) обов’язку, участь або сприяння у вирішенні завдань розвідувальної діяльності та інші заслуги перед Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України - медаллю “Ветеран воєнної розвідки” нагороджуються військовослужбовці і працівники Збройних Сил України системи воєнної розвідки Збройних Сил України:
- які мають особливі досягнення у виконанні завдань, є взірцем вірності присязі та зразково виконують військовий (службовий) обов’язок, мають вислугу 25 і більше календарних років, з яких не менш як 15 років - у системі воєнної розвідки;
- співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України та військовослужбовці системи воєнної розвідки Збройних Сил України, які звільняються, за умови, що вони сумлінно і бездоганно виконували військовий (службовий) обов’язок, із вислугою у календарному обчисленні 25 років і більше;
- особи, звільнені з військової служби, які як правило мають не менш як 25 років військової вислуги у календарному обчисленні, - за активну участь у патріотичному вихованні молодих співробітників.

HUR15rokiv.jpg
HUR15rokiv.jpg (12.76 Кб) Переглянуто 19843 разів
HURmveteran.png
HURmveteran.png (35.88 Кб) Переглянуто 19843 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО України

Повідомлення Валерій » 25 травня 2010, 09:06

Прошу допомоги! Дуже потрібна медаль "15 років військової розвідки України". Хто може - допоможить
Валерій
 
Повідомлення: 1
З нами з: 24 травня 2010, 07:49

Re: Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО Україн

Повідомлення SHPARIVNYK.UA » 06 січня 2011, 01:32

ПОЛОЖЕННЯ
про заохочувальну відзнаку Головного управління розвідки
Міністерства оборони України – медаль “За відданість воєнній розвідці”

1. Заохочувальною відзнакою Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медаллю “За відданість воєнній розвідці” (далі – медаль “За відданість воєнній розвідці”) нагороджуються співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України та військовослужбовці підрозділів і військових частин розвідки Збройних Сил України, які мають особливі досягнення у виконанні завдань, є взірцем вірності присязі та зразково виконують військовий (службовий) обов’язок, проявляють самовідданість і стійкість під час проходження військової служби.

2. Медаль “За відданість воєнній розвідці” має три ступені:
медаль “За відданість воєнній розвідці” І ступеня;
медаль “За відданість воєнній розвідці” ІІ ступеня;
медаль “За відданість воєнній розвідці” ІІІ ступеня.
Вищим ступенем медалі є І ступінь.

3. Нагородження медаллю здійснюється з нагоди Дня воєнної розвідки та в інших випадках за рішенням начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України:
медаллю “За відданість воєнній розвідці” ІІІ ступеня – за умови вислуги 10 і більше календарних років, з яких не менш як 5 років – у системі воєнної розвідки;
медаллю “За відданість воєнній розвідці” ІІ ступеня – за умови вислуги 15 і більше календарних років, з яких не менш як 10 років – у системі воєнної розвідки;
медаллю “За відданість воєнній розвідці” І ступеня – за умови вислуги 20 і більше календарних років, з яких не менш як 15 років – у системі воєнної розвідки.

4. Нагородження медаллю “За відданість воєнній розвідці” здійснюється наказом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України (по особовому складу).

5. Нагородження медаллю “За відданість воєнній розвідці” проводиться послідовно від нижчого ступеня до вищого. Повторне нагородження медаллю “За відданість воєнній розвідці” одного й того самого ступеня не здійснюється.

6. Подання до нагородження медаллю “За відданість воєнній розвідці” здійснюється відповідно до Порядку представлення до заохочувальних відзнак Головного управління розвідки Міністерства оборони України, затвердженого наказом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України від 15 жовтня 2004 року № 260.

7. Нагородження медаллю “За відданість воєнній розвідці” посмертно не проводиться.

8. Нагородженій особі вручається медаль “За відданість воєнній розвідці” та посвідчення до неї.

9. Військовослужбовцям і працівникам Головного управління розвідки Міністерства оборони України та підпорядкованих йому військових частин, нагородженим медаллю “За відданість воєнній розвідці”, виплачується одноразова грошова премія у розмірі 25 відсотків мінімальної заробітної плати.

10. Медаль “За відданість воєнній розвідці” носять з лівого боку грудей і за наявності заохочувальної відзнаки Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медалі “Ветеран воєнної розвідки” розміщують після неї.

11. У разі втрати (псування) медалі “За відданість воєнній розвідці” дублікат не видається.

12. Медаль “За відданість воєнній розвідці” і посвідчення до неї після смерті нагородженого залишаються в сім’ї померлого для зберігання як пам’ять.

18.jpg
18.jpg (49.85 Кб) Переглянуто 18801 разів
Востаннє редагувалось SHPARIVNYK.UA в 06 січня 2011, 01:40, всього редагувалось 1 раз.
SHPARIVNYK.UA
 
Повідомлення: 209
З нами з: 06 січня 2011, 00:51
Звідки: Полтава

Re: Відомчі нагороди Головного управління розвідки МО Україн

Повідомлення SHPARIVNYK.UA » 06 січня 2011, 01:39

ОПИС
заохочувальної відзнаки Головного управління розвідки
Міністерства оборони України – медалі “За відданість воєнній розвідці”


Заохочувальна відзнака Головного управління розвідки Міністерства оборони України – медаль “За відданість воєнній розвідці” І ступеня (далі – медаль “За відданість воєнній розвідці”) виготовляється з позолоченого металу і має форму кола діаметром 32 мм з декорованим пояском, в якому вміщені золотисте зображення прямого рівностороннього хреста з розбіжними кінцями, покритими емаллю малинового кольору, накладеного на два схрещені мечі вістрями угору. Посередині хреста – круглий медальйон у формі стилізованого зображення Земної кулі, обрамлений дубовими та калиновими гілками, у центрі якого на чотирикутній зірці знаходиться малий Державний Герб України. У верхній частині медальйона знаходиться срібна сова з розпростертими крилами.
На зворотному боці медалі “За відданість воєнній розвідці”: в обрамленні пояска, на тлі променів напис у чотири рядки: “За відданість воєнній розвідці”, з правого боку тексту – лаврова гілка.
Усі зображення і напис – рельєфні.
Медаль “За відданість воєнній розвідці” II ступеня виготовляється із посрібленого металу і є така сама, як і медаль “За відданість воєнній розвідці” І ступеня.
Медаль “За відданість воєнній розвідці” III ступеня виготовляється із металу з бронзовим покриттям і є така сама, як і медаль “За відданість воєнній розвідці” IІ ступеня.
За допомогою вушка та кільця медаль “За відданість воєнній розвідці” з’єднується з прямокутною колодкою, обтягнутою стрічкою. У нижній частині колодки – тонка металева фігурна дужка із заокругленим виступом та отвором посередині для сполучення колодки зі знаком медалі.
Розмір колодки: висота – 42 мм, ширина – 28 мм, при цьому розмір фігурної дужки: висота – 2 мм, ширина – 30 мм, висота заокругленого виступу – 2 мм.
На зворотному боці колодки – прорізи для прикріплення стрічки, а також застібка для кріплення відзнаки до одягу.
Стрічка медалі “За відданість воєнній розвідці” – шовкова муарова синього кольору з поздовжніми білими і малиновими смужками посередині та двома жовтими смужками з країв стрічки:
для медалі “За відданість воєнній розвідці” I ступеня – ширина малинової смужки – 5 мм, двох білих – 4 мм кожна;
для медалі “За відданість воєнній розвідці” II ступеня – ширина двох малинових смужок – 2 мм, двох білих обабіч малинових смужок – 2,5 мм кожна та 1,5 мм білої смужки посередині;
для медалі “За відданість воєнній розвідці” III ступеня – ширина трьох малинових смужок – 1,5 мм, чотирьох білих – 1 мм кожна.
Ширина стрічки – 28 мм.
Планка медалі являє собою металеву пластинку, обтягнуту відповідною стрічкою. Розмір планки: висота – 12 мм, ширина – 28 мм


Зображення трохи детальніше:

18.jpg
18.jpg (42.19 Кб) Переглянуто 18801 разів
SHPARIVNYK.UA
 
Повідомлення: 209
З нами з: 06 січня 2011, 00:51
Звідки: Полтава


Повернутись в Нагородні та інші нагрудні знаки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей