ФК "Конекшн Україна" Чикаго (США)

Емблеми українських футбольних клубів та організацій до 1939 р. й у діаспорі

ФК "Конекшн Україна" Чикаго (США)

Повідомлення ABG » 13 лютого 2011, 21:23

Футбольний клуб "Конекшн Україна" ("Connection") було засновано в 2002 році і на початку свого існування команда виступала як спортивний клуб промислового підприємства MJM Chicago, де і працювала значна частина гравців. З 2002 по 2004 рік команда поповнювалась новими гравцями, в основному це були представники четвертої хвилі еміграції. В певний період думка створити повноцінну футбольну команду, яка зможе брати участь у офіційних змаганнях і турнірах виникла одночасно у групи однодумців, а саме Володимира Кулини, Романа Третяка, Романа Челепіса та Романа Капеняка. В цей час у команди зявився перший серйозний спонсор, компанія ВSA, яка виділила кошти на початкові витрати для клубу.
В 2004 році Connection бере участь у першому офіційному турнірі Berwin Open Cup , який проходив на протязі двох місяців і налічував 12 команд. Вже тут стало видно потенціал команди, яка зайняла 1 місце в своїй підгрупі , поступившись лише в півфіналі майбутнім переможцям турніру.
Після такого вдалого виступу на зборах команди було прийнято рішення заявитись до змагань у Chicago Metropolitan Soccer League - найсильнішій аматорській лізі Чікаго. Команду очолив Ярослав Лендел - колишній гравець Львівських КАРПАТ
(http://www.fcconnection-ukraine.com/ind ... &Itemid=73)
Приєднані файли
ConnectionFC.jpg
ConnectionFC.jpg (11.48 Кб) Переглянуто 4698 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12718
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Повернутись в Футбол - організації та клуби (до 1939 р. і діаспора)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей