Відзнаки Кам’янець-Подільської міської ради

Колари, нагрудні знаки та значки, запроваджені місцевими радами

Відзнаки Кам’янець-Подільської міської ради

Повідомлення ABG » 08 листопада 2011, 17:55

Відзнака міського голови «За заслуги перед міською громадою»

Додаток до рішення ХІІ сесії міської ради від 04.01.2006 р. №5

П О Л О Ж Е Н Н Я
про відзнаку міського голови «За заслуги перед міською громадою»


1. Загальні положення.
1.1. Відзнаку міського голови „За заслуги перед міською громадою” засновано для ушанування громадян за особисті заслуги перед міською громадою в сфері промисловості, підприємництва, науки, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури, мистецтва та спорту, місцевого самоврядування, державного управління, громадської та благодійницької діяльності.
1.2. Відзнакою міського голови „За заслуги перед міською громадою” можуть бути ушановані громадяни України, громадяни інших держав та особи без громадянства.
1.3. Відзнака міського голови „За заслуги перед міською громадою” є пам’ятною відзнакою у вигляді нагрудного знаку для носіння його з лівого боку грудей.
1.4. Дане Положення не передбачає підстав для позбавлення права ушанованого на відзнаку міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
1.5. Кошти на виготовлення нагрудного знака та посвідчення передбачаються міською радою в міському бюджеті.

ІІ. Порядок представлення до нагородження відзнакою міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
2.1. Прийняття рішення про ушанування відзнакою міського голови „За заслуги перед міською громадою” проводиться розпорядженням міського голови.
2.2. Подання на ушанування громадян відзнакою міського голови „За заслуги перед міською громадою” вносять на розгляд міського голови: міський голова, постійні комісії міської ради, депутатські групи та фракції, заступники міського голови, члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів міської ради, керівники підприємств, установ, організацій, громадських організацій та міських осередків політичних партій, релігійних конфесій з конкретним обґрунтуванням заслуг та нагородний лист встановленого зразка.
2.3. Пропозиції щодо ушанування відзнакою міського голови „За заслуги перед міською громадою” іноземних громадян та осіб без громадянства подаються у такому ж порядку.
ІІІ. Порядок вручення відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
3.1. Вручення відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою” проводиться в обстановці урочистості і широкої гласності.
3.2. Відзнаку міського голови „За заслуги перед міською громадою”, вручає міський голова, а в його відсутності секретар міської ради або перший заступник міського голови.
3.3. Нагородженому відзнакою міського голови „За заслуги перед міською громадою” вручається комплект атрибутів відзнаки: нагрудний знак „За заслуги перед міською громадою”, розпорядження міського голови та посвідчення (диплом) про нагородження.
3.4. Інформація про нагородження висвітлюється в засобах масової інформації..
ІV. Порядок носіння відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
4.1. Відзнаку міського голови „За заслуги перед міською громадою носять з лівого боку грудей на верхньому одязі нижче знаків державних та інших нагород у послідовності відповідно до їх положень.
V. Видача дублікатів атрибутів відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
5.1. У разі втрати (псування) атрибутів відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою” дублікати, як правило, не видаються.
Як виняток, за умови, що нагороджений не міг запобігти втраті (псування) нагрудного знаку документів до відзнаки, дублікати знака та посвідчення видаються за розпорядженням міського голови.
VІ. Порядок зберігання атрибутів відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
6.1. Атрибути відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою зберігаються у керуючого справами виконкому, відповідно до вимог зберігання та обліку матеріальних цінностей.
6.2. Після смерті нагородженого атрибути відзнаки залишаються спадкоємцям померлого або можуть бути передані до місцевого музею.
VІІ. Опис нагрудного знака відзнаки міського голови „За заслуги перед міською громадою”.
Опис та вигляд нагрудного знака визначається за ескізом, який затверджується окремим розпорядженням міського голови.

(http://kam-pod.gov.ua/index.php?do=static&page=nagr_mer)
Приєднані файли
vidznakaKP.jpg
vidznakaKP.jpg (14.1 Кб) Переглянуто 9405 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12721
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відзнаки Кам’янець-Подільської міської ради

Повідомлення ABG » 15 квітня 2015, 21:11

Відзнака міського голови «Витязь Поділля»

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішенням виконавчого комітету
від 26 березня 2015 № 351

П О Л О Ж Е Н Н Я
про відзнаку міського голови «Витязь Поділля»


1. Загальні положення
1.1. Відзнаку міського голови «Витязь Поділля» (далі – Відзнака) засновано з метою відзначення осіб, які здійснюють благодійницьку діяльність в сфері промисловості, підприємництва, науки, освіти, охорони здоров’я, культури, мистецтва, фізичної культури та спорту, місцевого самоврядування, державного управління та громадської діяльності.
1.2. Відзнакою можуть бути нагороджені громадяни України, громадяни інших держав та особи без громадянства.
1.3. Відзнака виготовляється у вигляді меча, ескіз якого затверджено цим Положенням (додаток 1 до Положення).
1.4. Атрибутами Відзнаки є також нагрудний знак, виготовлений відповідно до ескізу, затвердженого цим Положенням, який кріпиться на стрічці кольорів прапора міста (додаток 2 до Положення) та диплом про нагородження (додаток 3 до Положення).
1.5. Це Положення не передбачає підстав для позбавлення права нагородженого на відзнаку міського голови «Витязь Поділля».
1.6. Кошти на виготовлення меча та посвідчення передбачаються міською радою в міському бюджеті.
ІІ. Порядок представлення до нагородження Відзнакою
2.1. Нагородження Відзнакою здійснюється відповідно до розпорядження міського голови.
2.2. Подання про нагородження громадян відзнакою міського голови «Витязь Поділля» вносять на розгляд міського голови постійні комісії міської ради, депутатські групи та фракції, заступники міського голови, члени виконавчого комітету, керівники виконавчих органів міської ради, керівники підприємств, установ, організацій, громадських організацій та міських осередків політичних партій, релігійних конфесій з конкретним обґрунтуванням заслуг кандидатів.
2.3. Пропозиції щодо ушанування відзнакою міського голови «Витязь Поділля» іноземних громадян та осіб без громадянства подаються у такому ж порядку.
ІІІ. Порядок вручення Відзнаки
3.1. Вручення Відзнаки проводиться в обстановці урочистості і широкої гласності.
3.2. Відзнаку вручає міський голова, а в разі його відсутності секретар міської ради або заступник міського голови.
3.3. Нагородженому вручається комплект атрибутів Відзнаки: меч «Витязь Поділля», нагрудний знак, диплом про нагородження та копія розпорядження міського голови про нагородження.
3.4. Інформація про нагородження висвітлюється в засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.
IV. Видача дублікатів атрибутів Відзнаки
4.1. У разі втрати (псування) атрибутів Відзнаки дублікати, як правило, не видаються.
Як виняток, за умови, що нагороджений не міг запобігти втраті (псування) атрибутів Відзнаки, дублікати видаються за розпорядженням міського голови.
V. Порядок зберігання атрибутів Відзнаки
5.1. Атрибути Відзнаки зберігаються у заступника міського голови, керуючого справами відповідно до вимог зберігання та обліку матеріальних цінностей.
5.2. Після смерті нагородженого атрибути Відзнаки залишаються спадкоємцям померлого або можуть бути передані до місцевого музею.

(http://kam-pod.gov.ua/index.php?do=stat ... z-podillya)
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12721
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відзнаки Кам’янець-Подільської міської ради

Повідомлення ABG » 15 квітня 2015, 21:14

Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського

Затверджено
рішенням 9 сесії міської ради від 29.04.2011 року № 24

ПОЛОЖЕННЯ
про порядок присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського»
(нова редакція)


І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Звання "Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського" (далі – Почесне звання) присвоюється як вияв особливої поваги і шани до осіб - жителів міста, регіонів України, громадян інших країн, що здобули популярність і повагу у жителів міста завдяки вагомому особистому внеску у розвиток міста, зокрема сфери економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, спорту у відродження та примноження надбань національної культури, створення матеріальних та духовних цінностей, піднесення авторитету міста, як на державному, так і на міжнародному рівні, миротворчу, доброчинну діяльність, за мужність і відвагу при порятунку людей, зміцнення законності і правопорядку, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та стихійного лиха.
1.2. Право присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» належить виключно Кам’янець-Подільській міській раді.
1.3. Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» та імена Почесних громадян міста Кам'янця-Подільського розміщуються у відповідній рубриці на офіційному сайті міської ради та стенді в приміщенні адмінбудинку міської ради (майдан Відродження, 1).

ІІ. ПОРЯДОК ВИСУВАННЯ КАНДИДАТУР НА ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ "ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН МІСТА КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО”
2.1 Присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» здійснюється за поданням трудових колективів підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, громадських об'єднань, профспілкових організацій, політичних партій, постійних комісій та виконавчих органів міської ради.
2.2. Самовисування на звання "Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського" не розглядаються.
2.3. При висуванні кандидатури до міської ради подаються клопотання про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського”.
2.4. Одночасно з клопотанням про присвоєння звання подаються такі документи:
2.4.1. Вичерпні біографічні дані про кандидата;
2.4.2. Відомості про досягнення кандидата у сферах діяльності, зазначених у пп. 1.1. цього Положення;
2.4.3. Обґрунтування особливого вкладу кандидата у розвиток міста або визнання його видатних заслуг;
2.4.4. Відгуки-клопотання юридичних, фізичних осіб, трудових колективів та зібрань громадян, які підтримують висування цієї кандидатури (кількість відгуків не обмежується).
2.5. Клопотання про нагородження без подання зазначених документів не розглядаються.
2.6. Матеріали розглядає комісія з питань нагородження при міській раді. Протокол засідання комісії з результатами голосування додається до проекту рішення міської ради, який готує відділ з обслуговування міської ради.
2.7 Звання "Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського" присвоюється щорічно не більше ніж двом особам.
2.8 Звання "Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського" не може бути присвоєно громадянам, які раніше скоїли кримінальний злочин, були засудженими і судимість яких не погашена.
2.9 Клопотання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» щодо однієї і тієї ж особи розглядаються не більше двох разів.

ІІІ. ПОРЯДОК ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ «ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН МІСТА КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО»
3.1. Звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» присвоюється рішенням міської ради.
3.2. Рішення міської ради про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» доводиться до відома громадян через засоби масової інформації.
3.3. Особам, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кам'янця-Подільського», вручається посвідчення встановленого зразка (додаток 1), нагрудна стрічка синього кольору із надписом, вигаптуваним у жовтому кольорі «Почесний громадянин міста Кам'янця-Подільського», диплом «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» (додаток 2), нагрудний знак (додаток 3).
3.4. Узагальнення документів з приводу присвоєння звання, оформлення протоколу засідання комісії з питань нагородження при міській раді та ведення реєстру «Почесних громадян міста Кам’янця-Подільського» виконує відділ з обслуговування міської ради.
3.5. Вручення атрибутів Почесного громадянина міста Кам’янця-Подільського відбувається в урочистій атмосфері під час відзначення державних свят або проведення загальноміських заходів.

ІV. ПРАВА ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА МІСТА КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО
4.1. Почесний громадяни м. Кам’янця-Подільського запрошується на офіційні заходи міста з нагоди святкування визначних дат і урочистих подій.
4.2 Почесний громадянин міста Кам'янця-Подільського має право на вільний вхід на усі загальноміські заходи, безкоштовного проїзду у міському комунальному пасажирському транспорті.
4.3. Почесний громадянин міста, який не є жителем міста, на період перебування у місті на запрошення міської ради, за погодженням із міським головою забезпечується безкоштовним проживанням та харчуванням на встановлений період, а також оплатою проїзду в обидві сторони (крім таксі і вагонів «СВ»).
4.4. Почесний громадянин міста має право на позачерговий прийом керівництвом та іншими посадовими особами міської ради
4.5. Почесним громадянам міста щорічно оформлюється підписка на газету міської ради «Кам’янець-Подільський вісник».
4.6. Особи відзначені званням «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» у разі смерті мають право на поховання на міському кладовищі у визначеному секторі.
4.7. Кошти на погашення витрат згідно з розділом 4 цього Положення передбачаються у поточному бюджеті міста.

V. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ
5.1. У разі смерті особи, відзначеної званням «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського», диплом, посвідчення, стрічка залишаються у спадкоємців без права носіння. У випадку відсутності спадкоємців або за бажанням спадкоємців атрибути Почесного громадянина міста передаються в Державний історичний музей-заповідник або приймаються на зберігання в міський архів.
5.2. У разі скоєння доведеного кримінального злочину громадянин може бути позбавлений звання «Почесний громадянин міста Кам'янця-Подільського» шляхом ухвалення відповідного рішення сесії міської ради.
5.3. Положення набирає чинності з моменту затвердження і його дія поширюється на всіх Почесних громадян міста Кам’янця-Подільського, в тому числі на тих, кому звання «Почесний громадянин м. Кам’янця-Подільського» було присвоєно до прийняття цього положення.

(http://kam-pod.gov.ua/index.php?do=stat ... ne-zvannya)
Приєднані файли
пг_кп.jpg
пг_кп.jpg (12.62 Кб) Переглянуто 8574 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12721
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів

Re: Відзнаки Кам’янець-Подільської міської ради

Повідомлення ABG » 15 квітня 2015, 21:16

Відзнака міської ради «Честь і шана»

П О Л О Ж Е Н Н Я
про відзнаку міської ради "Честь і шана”


І. Загальні положення.
1.1. Відзнаку міської ради "Честь і шана” засновано для ушанування громадян за особисті видатні заслуги перед містом і його громадою в галузі розвитку промисловості, підприємництва, економіки, науки, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури, мистецтва та спорту, вирішення збереження довкілля, громадську та благодійну діяльність, що дало певний і конкретний результат, економічний чи соціальний ефект та сприяло популяризації міста на теренах України та за її межами.
1.2. Відзнакою міської ради «Честь і шана» можуть бути ушановані як громадяни України так і громадяни інших держав.
1.3. Ушанування відзнакою міської ради «Честь і шана» здійснюється за рішенням сесії міської ради до Дня міста.
1.4. Відзнака міської ради «Честь і шана» є пам’ятною відзнакою у вигляді нагрудного знаку для носіння його з лівого боку грудей.
1.5. Ніхто немає права позбавити ушанованого відзнакою міської ради «Честь і шана».

ІІ. Порядок представлення до нагородження відзнакою міської ради "Честь і шана”.
2.1. Ушанування відзнакою міської ради «Честь і шана» проводиться за рішенням сесії міської ради за поданням комісії з нагородження при міській раді.
Комісія з нагородження при міській раді створюється сесією міської ради і дії згідно Положення про комісію.
2.2. Рішення комісії з нагородження оформляється у вигляді протоколу.
2.3. Міський голова, за своєю резолюцією, рішення комісії з нагородження направляє у відділ по обслуговуванню міської ради для підготовки необхідних матеріалів на сесію міської ради.
2.4. Подання на ушанування громадян відзнакою міської ради «Честь і шана» вносять до комісії з нагородження: міський голова, постійні комісії міської ради, депутатські групи та фракції, заступники міського голови, керівники управлінь і відділів міської ради та її виконкому, керівники підприємств, установ, організацій, закладів, громадських та політичних організацій, релігійних громад на підставі протоколів зборів громадян за місцем їх роботи чи проживання (за встановленою і загально прийнятою формою з конкретними обґрунтуваннями заслуг і вимогами до зборів згідно відповідних нормативно-правових актів) по висуненню кандидатур для ушанування відзнакою міської ради «Честь і шана» та нагородний лист встановленого зразка.
2.5. Пропозиції щодо ушанування відзнакою міської ради «Честь і шана» іноземних громадян подаються у такому ж порядку.
2.6. Не може бути представлений до ушанування відзнакою міської ради «Честь і шана» перший керівник підприємства, установи, організації, закладу безпосередньо ввіреним йому колективом.
Керівник підприємства, установи, організації, закладу може бути представлений для ушанування відзнакою міської ради «Честь і шана» згідно звернення до ввіреного йому колективу вищестоящої організації, громадських формувань та організацій.

ІІІ. Порядок вручення відзнаки міської ради "Честь і шана”.
3.1. Вручення відзнаки міської ради "Честь і шана” проводиться в обстановці урочистості і широкої гласності.
3.2. Відзнаку міської ради "Честь і шана”, як правило” вручає міський голова, а в його відсутності, секретар міської ради.
3.3. Нагородженому відзнакою міської ради "Честь і шана” вручається комплект атрибутів відзнаки: відзнака "Честь і шана” у вигляді нагрудного знаку, грамота та посвідчення про нагородження (диплом).
3.4. В газеті міської ради „Кам’янець-Подільський вісник” публікувати, після нагородження, коротку автобіографію та фото.

ІV. Порядок носіння відзнаки міської ради "Честь і шана”.
4.1. Відзнаку міської ради "Честь і шана” носять з лівого боку грудей на верхньому одязі нижче знаків державних та інших нагород у послідовності відповідно до їх положень.

V. Видача дублікатів атрибутів відзнаки міської ради "Честь і шана”.
5.1. У разі втрати (псування) атрибутів відзнаки міської ради "Честь і шана” дублікати, як правило, не видаються.
Як виняток, за умови, що нагороджений не міг запобігти втраті (псування) нагрудного знаку відзнаки та документів до відзнаки.
5.2. Дублікати знака відзнаки, посвідчення видаються за пропозицією комісії по нагородженню при міській раді і рішенням виконкому за кошти нагородженого або безкоштовно.

VІ. Порядок зберігання атрибутів відзнаки міської ради "Честь і шана”.
6.1. Атрибути відзнаки міської ради "Честь і шана” зберігаються у сейфі керуючого справами виконкому, відповідно до вимог зберігання та обліку матеріальних цінностей.
6.2. Після смерті нагородженого атрибути відзнаки залишаються спадкоємцям померлого або можуть бути передані до місцевого музею за відповідною умовою.

VІІ. Опис відзнаки і знаку відзнаки міської ради "Честь і шана”
Знак відзнаки "Честь і шана” виготовляється з жовтого металу і являє собою круглий медальйон з рельєфним зображенням Старої фортеці.
Медальйон обрамлено двома кружками між якими по колу напис "Кам’янець-Подільський. Честь і шана”. Між словами "Кам’янець-Подільський” та "Честь і шана” розміщено дужки у вигляді дубового листя.
Круглий медальйон обрамлено вісьмома променями.

(http://kam-pod.gov.ua/index.php?do=stat ... hest-shana)
Приєднані файли
КП_чш.jpg
КП_чш.jpg (11.24 Кб) Переглянуто 8574 разів
Аватар користувача
ABG
Site Admin
 
Повідомлення: 12721
З нами з: 18 грудня 2009, 21:34
Звідки: Львів


Повернутись в Відзнаки органів місцевого самоврядування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей